Missä juhlat, siellä maistuvat tarjoilut!

Pitopalvelu

Konnun keittiö tarjoaa laadukasta pitopalvelua arkeen ja juhlaan! Rehellinen suomalainen ruoka on varma vaihtoehto perinteisiin juhliin, mutta esimerkiksi yrityksen tapahtumiin saatetaan kaivata hieman yllättävämpää makumaailmaa. Konnun keittiöstä hoituu molemmat ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa vieraiden viihtymisen.

Ota yhteyttä ja haasta meidät suunnittelemaan juhliisi paras mahdollinen kokonaisuus!

"Konnun keittiön catering toimi eilen +10 arvoisesti; ruoka oli hyvää, henkilökunta toimi hienovaraisesti ja tehokkaasti! Olemme tyytyväisiä ja voimme suositella pitopalvelua myös muille."

Marjatta, Nokia

Sinun ja läheistesi juhlat + muut tilaisuudet

Olemme kumppanisi, joten ota rennosti ja anna meidän valmistaa tarjoilut häihin, ristiäisiin, muistotilaisuuteen, syntymäpäiville, valmistujaisiin ja muihin juhliin. 

Olemme hyvä yhteistykumppani myös yrityksille ja yhteisöille, sillä suhtaudumme työhömme vakavasti, mutta pilke silmäkulmassa. Loihdimme tarjoilut tyky-päiville, pikkujouluihin, saunailtoihin, avajaisiin, lanseerauksiin ja muihin tilaisuuksiin.

Mitä tilata?

Perusresepti onnistuneisiin juhliin on muutama maukas alkusalaatti ja suussasulava lämmin pääruoka. Salaatteja ja pääruokaa maustavat herkulliset kastikkeet, jonka lisäksi listalle laitetaan perunat, uunijuurekset ja muut lisukkeet kuten herkullinen tuore leipä.

Toki tilaisuuden luonne vaikuttaa tarjoiluihin ja joskus on hyvä mennä coctailpaloilla, espanjalaisilla tapaksilla tai juhlistaa kotimaisia puhtaita raaka-aineita suomalaisilla sapaksilla. 

Ota yhteyttä, kerro tilaisuudestasi ja haasta meidät tarjoamaan paras mahdollinen kokonaisuus!

1.
Valitse alkupalat ja/tai alkusalaatit

2.
Valitse pääruoka, kastikkeet ja muut lisukkeet.

3.
Valitse jälkiruoka ja nauti!

Pyydä tarjous!

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä!

Vastuullisuus

Konnun keittiön takana on yhteiskunnallinen yritys, joka kantaa sosiaalisen ja ympäristöllisen vastuunsa. Olemme huomioineet toiminnassamme muun muassa seuraavat kysymykset:

Ympäristöystävälliset pakkaukset

Käytämme Dunin Premium ecoecho® Viking-take away-rasioita, lautasliinoja ja muita ympäristöystävällisiä pakkausmateriaaleja. Tuotteet on valmistettu 100 %:sesti uusiutuvista materiaaleista, FSC®-sertifoidusta kartongista ja kierrätettävästä PLA-muovista. Käyttämämme rasiat ovat pinottavia ja sopivat kaikentyyppisille kylmille ja kuumille ruoille.

Ekologisuus ja kierrätys

Käytämme mahdollisuuksien mukaan ekologisia raaka-aineita, materiaaleja ja pakkauksia sekä lajittelemme kaiken toiminnastamme syntyvät jätteet tarkasti. Kierrätämme pahvin, muovin, metallin ja lasin sekä tietysti kaiken biojätteen. Vähennämme aktiivisesti jätteen määrää ja seuraamme jätemäärämme kehittymistä. Pyrimme siihen, että toiminnassamme ei synny lainkaan hävikkiä.

Syö hyvää, tee hyvää!

Konnun keittiö syntyi halusta tarjota Kontukodin ikäihmisille juuri heidän toiveidensa mukaista laadukasta ruokaa. Lisäksi oma lounasravintola mahdollistaa ikäihmisten ravintolaretket paikkaan, jossa heidän tarpeet on huomioitu. 

Kontukodin taustalla on henkilöstön omistama yhteiskunnallinen yritys ja kontulaisten yhteisö, jonka toiminnan keskiössä on ikäihmisten hoivan kehittäminen. Käyttämällä Konnun keittiön palveluja, tuet ikäihmisten laadukasta hoivaa ja henkilöstön hyvinvointia.

Konnun keittiö

Maununkatu 10
37100 NOKIA
puh. 046 920 8850
info@konnunkeittio.fi

Sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksyt evästeiden käytön jatkamalla sivuston käyttöä. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.

Lounaslista 30.3 - 3.4.2020

Myymme toistaiseksi vain takeaway -annoksia!

Maanantai
Savuporokeittoa (L,G)
Curry-riisiä ja kukkakaalia (L,G)
Broilerpyörykkä (L,G)

Tiistai
Purjo-perunasosekeittoa (L,G)
Ratatouillea (M,G)
Smetanassa haudutettuja pannupihvejä (L,G)

Keskiviikko
Talon lohikeittoa (L,G)
Uunijuureksia (M,G)
Lamminpään lumousta (L,G) ja riisiä (M,G)

Torstai
Kanakeittoa (L,G)
Punajuuripyöryköitä (L,G) majoneesikastikkeessa (L,G)
Jauhemaksapihvejä (L,G), sipulikastiketta (L,G) ja perunamuussia (L,G)

Perjantai
Kermaista parsakaalikeittoa (L,G)
Gratinoitua kesäkurpitsaa (L,G)
Karjalanpaisti (M,G)

Pääruoan mukana, lämmin kasvis, annossalaatti ja leipä. Keiton ja salaatin tilaajalle leipä mukaan.